Help en uitleg

Hoe werkt dit virtuele thuis?

ThuisAlsThuis werkt het beste op een desktop in Google Chrome, maar is ook goed te bekijken in de meest recente versies van andere browsers, zoals Firefox, Internet Explorer en Safari. Je kunt de website ook op een tablet of mobiel bekijken, echter is hier niet alles op beschikbaar.

Dit interactieve huis staat vol met video en audio en komt het beste tot zijn recht als je het geluid aan hebt staan of een koptelefoon op zet.

Je kunt op verschillende manieren het huis verkennen: volg een tour of stap binnen in een van de kamers.

Stap binnen
Loop door het virtuele huis om te ontdekken wat hulpmiddelen voor jou kunnen betekenen. Klik op de genummerde huisjes bij de hulpmiddelen om de informatie zichtbaar te maken. Sommige hulpmiddelen worden toegelicht met video’s, anderen met afbeeldingen.

Vrij verkennen
Je kunt de kamers verkennen door met je muis naar links of rechts scrollen of door de pijltjes aan weerszijden van het scherm te gebruiken. Onderin zie je een radar om precies te zien waar de hulpmiddelen staan.
Verschillende kamers
Het plattegrond icoon laat zien waar je je in het huis begeeft. Wanneer je naar een andere kamer wilt, klik je op dit icoon. De verschillende opties worden dan zichtbaar.
Tour
Wanneer je een tour wilt maken, klik je op het onderstaande icoon. Deze leidt je langs de diverse hulpmiddelen die het beste bij jouw situatie passen. Je bepaalt zelf wanneer je een stap in de tour maakt door op de verder (>) of vorige (<) knop te klikken.
Zoeken
Wil je snel en gemakkelijk een hulpmiddel vinden, dan klik je gewoon op het vergrootglas icoon. Hier staan de hulpmiddelen op alfabetische volgorde. Daarnaast kun je filteren per lichaamsdeel, activiteit of kamer.